7 oktober 2017

Ochtendje strand

Vanochtend zijn we naar het strand in Noordwijk geweest. Het was echt herfstweer; harde wind en miezerregen. Combineer dat met zand en je hebt een gratis scrubkuur gekregen. Maar goed, een warme douche doet wonderen als je weer thuis bent.

Fenna maakt het niet uit wat voor weer het is en zeker niet als ze de geur van de zee ruikt. Ze was amper te houden. Eenmaal los ging ze eerst rondjes rennen in het zand. Vervolgens zag ze het schuim en ging steeds achter de losse flarden aan. Ze was al redelijk moe toen het echte lopen nog moest beginnen 😉 Na 45 min tegenwind en allemaal onder het zand te zitten, zijn we omgekeerd. Gelukkig werd het droger. We hebben de wandeling afgesloten met een vroege lunch bij Take 2. Dit was de laatste dag dat ze open waren dit seizoen. Toen we weg gingen werd ons een fijne winter gewenst.

Eenmaal thuis hebben we Fenna haar badjas aangetrokken, dat was de eerste keer dit jaar. En die kop van haar toen ze de jas aan had… onbetaalbaar haha! Wij hebben een douche genomen en zitten aan de warme chocomel, terwijl Fenna in diepe rust is. Wat een mooie ochtend was het!